Äntligen lite flyt i Gothia!

Tredje dagen på Gothia och vi hade gruppspelsmatchen mot FC Beirut och målet var att göra tre mål mer än FC Beirut och då ta oss upp på tredje plats. Efter gårdagens dramatiska händelser och förlust mot Nömme United var det lite bättre förutsättningar idag. Adam, Aaron och William L var spelbara igen efter sina skador. Dessutom hade vi fått Simon L tillbaka från sjukhuset och började sakta återhämta sig från sin hjärnskakning. Lite gladare tongångar med andra ord. IMG_8058Det var många lag som hade matcher på onsdagsmorgonen. Sex stycken lag i samma buss från Vallhamra till Kviberg.  Över 100 personer och det var proppfullt på bussen. IMG_8065Aaron Wiström och Jacob Åsberg förbereder sig…IMG_8063…liksom Alexander Carrion BrännströmIMG_8076och Daniel Reichenberger och Murat Bilgic.IMG_8066  Viktor Andén och Fredrik Meisingseth är klara för match…IMG_8069 …medan Robert Carlsson försöker få på sig skorna.IMG_8060 Alexander Söderberg, Simon Wimmerstedt, Andreas Dåverklo och Ludvig Öhrnell har en del utrustning kvar att sätta på sig…IMG_8073…medan William Littorin är klar och Albin Ekroth letar efter något i en kasse.IMG_8062 Daniel Röberg fixar med benskyddstejpen…IMG_8075,,,medan William Eldén vilar sitt onda lår och Adam Sonesson fixar strumporna.

Det var lite bilder från laddningen på Kviberg. Återigen kändes killarna riktigt sugna och hungriga. Förhoppningsvis var det inte bara för att matchen var TV-sänd utan för att man tagit fram ett riktigt jäklar anamma.

Det började dock inte så bra. Beirut hade inget spel, men lyckades sno åt sig bollen av vårt försvar och chockade oss med ett tidigt ledningsmål. 0-1 i halvlek. Men vi hade många chanser och någon gång borde det väl gå att få bollen i mål. Visst blev det så. Fyra mål på sista tjugo och vi lyckades både vinna matchen och ta oss förbi Beirut i tabellen.IMG_8082  Efter vår match tittade vi på Vaksalas flickor 01 som vann över ett brasilianskt lag och är klara för A-slutspel. Alla Vaksalas fyra flicklag har gått till A-slutspel. Imponerande. IMG_8083Tillbaka från Vallhamra för lite lunch och slappning.  Bra jobbat grabbar, nu laddar vi för kvällens match med start kl 17.40. Kolla gärna live på appen gothiacup, teams, B16, Vaksala SK. Ny rapport kommer ikväll.

 


Kommentera