Styrelsearbete

I följande företag är Thomas verksam som styrelseordförande eller styrelseledamot:

Bildresultat för wasabiweb logotype

Wasabi Web, Styrelseordförande
Wasabi är en av Sveriges snabbast växande webbyråer. Unga och hungriga med massor av spännande idéer och tuffa tydliga mål. Med UF-priset #Gettillbaka har man dessutom positionerat sig som en förebild genom att uppmärksamma och hjälpa unga entreprenörer.  Wasabi har verksamheten i Uppsala, men arbetar med kunder från hela Mellansverige.
www.wasabiweb.se

 

 

 


Landings Hovkonditori AB, Styrelseordförande
Landings är ett välrenommerat konditori med två caféer och ett bageri i centrala Uppsala. Verksamheten har funnits i Uppsala sedan 1853 och drivs idag av familjen Dinges. Landings vill vara det traditionella konditoriet i modern tappning.
www.landings.se

 

 


Optima Scandinavia, Styrelseledamot.

Optima är ett företag som verkar inom medicinsk teknik. I företaget finns två huvudområden. ”Metal” – produkter som bland annat finns i pacemakers eller andra medicinska hjälpmedel. ”Tubing” – i huvudsak siliconslang för medicinska ändamål.
www.optima.se.

 

 


Kinnarps i Uppsala AB, Styrelseledamot
Kinnarps Uppsala är en återförsäljare till Kinnarps koncernen. Kinnarps Uppsala är marknadsledande inom kontorsmöbler på den lokala marknaden. Förutom möbler till kontor och offentlig förvaltning har Kinnarps en omfattande serviceverksamhet.
www.kinnarps.se

Kvantum Gränby Centrum (Gunnar Carlsson Storbutik AB), Styrelseordförande
ICA Kvantum Gränby är Uppsalas största livsmedelsbutik med verksamhet i det starkt växande Gränby Centrum. Kvantum Gränby har utvecklat konceptet genom förnyelse och nytänkande och är idag en butik som satsar stort på att fortsätta vara marknadsledande på den lokala marknaden.
http://www.ica.se/butiker/kvantum/uppsala