Memories rustar för fullt

Under lågsäsongen har arbetet med att fräscha upp och bygga ut Memories pågått för fullt. Förra årets fina utveckling har givit råg i ryggen och nu skall restaurangen renoveras efter havets och vindens påfrestningar samt byggas ut för att bli en ännu bättre anläggning.

Toaletterna har byggts om helt och är nu så fräscha att de platsar på vilket lyxhotell som helst. Nu gäller det bara att hålla rent och fräscht så kommer vi få högt betyg för denna så viktiga del.

Köket som vi byggde för tre år sedan blev snabbt för litet. Trycket har varit stort och ibland har vi varit så många som åtta personer i köket. Då är det svårt att arbeta effektivt. Nu ökar vi ytan rejält samt ändrar inredning och planering. Eftersom som maten är en så viktig del på Memories är denna utbyggnad efterlängtad och nödvändig.

Den största förändringen blir dock baren. Här slår vi till ordentligt. Den gamla baren är jämnad med marken och vi börjar om från början. På samma ställe men mer än dubbelt så stor kommer den att ligga. Det byggs för fullt och byggnaden börjar ta form.

Den kanske viktigaste detaljen av alla – bardisken – har lagts på plats. Törs lova att det är Khoa Laks längsta bardisk. Här finns anledning att hänga många kvällar med en god Margeritha eller en kall Singha.

Och inte är det något fel på utsikten från baren heller. Med nya barbord, sand mellan tårna och schysst musik kommer detta att fortsätta vara ett ställe i världsklass att hänga på.


Kommentera